Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Pişkin Çelik’den Haberin Merkezine ziyaret. « ELBİSTAN HABER MERKEZİ

20 Eylül 2024 - 22:15

Pişkin Çelik’den Haberin Merkezine ziyaret.

reklam
Son Güncelleme :

15 Nisan 2023 - 11:09

Pişkin Çelik’den Haberin Merkezine ziyaret.

Elbistan Organize Sanayi Bölgesinde Konteyner ve Prefabrik Yaşam Alanları İmalatı yapan Pişkin Çelik Metal’den Elbistan Haber Merkezine ziyaret.

1997 yılından bu yana Metal,Çelik Konstrüksiyon sektöründe hizmet veren ve 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Deprem Felaketinde de Konteyner ve Prefabrik Yaşam Alanları üretimi gerçekleştiren Pişkin Metal sahibi İş Adamı Tamer Pişkin, Afşin Merkez Yayın Grubu bünyesinde yayın yapan Elbistan Haber Merkezini ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt ve Dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Afşin Merkez Yayın Grubunun Yayın ve faaliyet alanlarını da gezen Pişkin, Bölgenin en etkili yayın ve faaliyet alanlarından birisi olmuş. Ellerinize sağlık. Yayınlarınızda başarılar diliyorum dedi.

İş Adamı Tamer Pişkin, ayrıca Konteyner ve Prefabrik üretiminde seri imalata başladıklarını Afşin,Elbistan ve Bölge halkının hizmetinde olduklarını ifade etti.

Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’de ziyaret için teşekkür ederek çalışmalarda kolaylıklar diledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam